Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of potentials and possibilites for protection of GI of selected traditional food products from Vojvodina
Назив: Evaluation of potentials and possibilites for protection of GI of selected traditional food products from Vojvodina
Аутори: Novaković, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Radusin, Tanja 
Година: 2011
Публикација: II International Congress:“Engineering, Ecology and Materials in the Processing Industry”, Zvornik
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-01-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 721-731
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/134495
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.