Резултати

еНаука >  Резултати >  Antifungal activity of essential oils in the control of food-borne fungi growth and mycotoxin biosynthesis in food
Назив: Antifungal activity of essential oils in the control of food-borne fungi growth and mycotoxin biosynthesis in food
Аутори: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana 
Уредници: Méndez-Vilas, Antonio
Година: 2013
Публикација: Microbial Pathogens and Strategies for Combating Them: Science, Technology and Education
Издавач: Badajoz: Formatex Research Center
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 9788493984397
Колација: vol. 2 str. 838-849
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/139428
URL: https://www.researchgate.net/profile/Yehya_Salih/post/Can_the_Kirby_Bauer_method_be_used_to_measure_the_antifungal_activity_of_essential_oils/attachment/59d647ff79197b80779a2bfe/AS%3A464938348093444%401487861349037/download/Antifungal+activity+of+essential+oils+2.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.