Резултати

еНаука >  Резултати >  Health aspects of dry-cured ham
Назив: Health aspects of dry-cured ham
Аутори: Ivanović, Jelena  ; Baltić, Milan Ž. ; Janjić, Jelena  ; Marković, Radmila  ; Baltić, Tatjana  ; Bošković, Marija  ; Đorđević, Jasna  ; Mrdović, Boris  ; Jovanović, Dragoljub  
Година: 2016
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 57 br. 1 str. 39-46
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1338
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/139753
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца