Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in the proximate and fatty acid composition in carp meat during the semi intensive farming
Назив: Changes in the proximate and fatty acid composition in carp meat during the semi intensive farming
Promene hemijskog i masnokiselinskog sastava mesa šarana u toku poluintenzivnog uzgoja
Аутори: Trbović, Dejana  ; Marković, Zoran  ; Petronijević, Radivoj  ; Milijašević, Milan  ; Spirić, Danka  ; Vranić, Danijela  ; Spirić, Aurelija
Година: 2013
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 1 str. 39-47
DOI: 10.5937/tehmesa1301039T
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3215
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/141737
URL: http://www.inmesbgd.com/files/cas_arhiva.html
Пројекат: Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075)
Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.