Резултати

еНаука >  Резултати >  Realizovano je aplikacija za android pametne uređaje. U ovu grupu uređaja spadaju svi oni koji kao operativni sistem koriste android, a pored toga imaju pojedine senzore koji su neophodni za potpuno iskorišćenje mogućnosti aplikacije (senzor pokreta), GPS primopredajnik itd. Uređaju koji koristi ovu aplikaciju potrebna je stalna konekcija na internet da bi bio u mogućnosti da komunicira sa serverom. Aplikacija je prvenstveno namenjena učesnicima u saobraćaju, praćenju stanja u saobraćaju i putnoj infrastrukturi. Samim tim je akcenat na sigurnosti učesnika u saobraćaju, kvalitetnijem životu naših vozača, bezbrižnijem i modernijem dostizanju cilja.
Назив: Realizovano je aplikacija za android pametne uređaje. U ovu grupu uređaja spadaju svi oni koji kao operativni sistem koriste android, a pored toga imaju pojedine senzore koji su neophodni za potpuno iskorišćenje mogućnosti aplikacije (senzor pokreta), GPS primopredajnik itd. Uređaju koji koristi ovu aplikaciju potrebna je stalna konekcija na internet da bi bio u mogućnosti da komunicira sa serverom. Aplikacija je prvenstveno namenjena učesnicima u saobraćaju, praćenju stanja u saobraćaju i putnoj infrastrukturi. Samim tim je akcenat na sigurnosti učesnika u saobraćaju, kvalitetnijem životu naših vozača, bezbrižnijem i modernijem dostizanju cilja.
Аутори: Kartalija, Saša ; Dragan Samardžija; Atanasievski, Marko ; Dražić, Dražen  ; Dušan Stračević; Petrović, Ivan  ; Milana Vitas; Stanojlović, Ivana 
Година: 2012
Публикација: Praćenje stanja u saobraćaju - bežično umrežavanje vozila
Тип резултата: Техничко решење
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/144170
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.