Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products
Назив: | Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products | Аутори: | Petronijević, Radivoj ; Mirjana Milanović-Stevanović; Janković, Saša ; Stanković, Ivan ; Vasiljević N.; Šobajić, Slađana ; Vidović, Bojana | Година: | 2012 | Публикација: | 12th CONGRESS OF NUTRITION with international participation | Издавач: | Serbian Nutrition Society, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-909633-2-4. ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | br. Book of Abstracts str. 348-350 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145492 | URL: | http://www.hrana-ishrana.org | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.