Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products
Назив: Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products
Аутори: Petronijević, Radivoj  ; Mirjana Milanović-Stevanović; Janković, Saša  ; Stanković, Ivan  ; Vasiljević N.; Šobajić, Slađana  ; Vidović, Bojana  
Година: 2012
Публикација: 12th CONGRESS OF NUTRITION with international participation
Издавач: Serbian Nutrition Society, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-909633-2-4. ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: br. Book of Abstracts str. 348-350
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145492
URL: http://www.hrana-ishrana.org
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.