Резултати

еНаука >  Резултати >  Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal white brined Golija cows' milk cheeses
Назив: Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal white brined Golija cows' milk cheeses
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Mihajlović, Sanja ; Uzelac, Gordana; Golić, Nataša  ; Fira, Dj.; Kojić, Milan  ; Topisirović, Lj.
Година: 2014
Публикација: Archives of Biological Sciences
ISSN: 0354-4664 Archives of biological sciences Претражи идентификатор
Издавач: Srpsko biološko društvo, Beograd, i dr.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 1 str. 179-192
DOI: 10.2298/abs1401179t
WoS-ID: 000330552400026
Scopus-ID: 2-s2.0-84892427762
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/224199436#izum.si
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3973
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/751
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152962
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/770
Пројекат: Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

10
SCOPUSTM
10
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца