Резултати

еНаука >  Резултати >  Digestomics of raw and roasted hazelnut according to Infogest protocol and characterization of gastric-phase products
Назив: Digestomics of raw and roasted hazelnut according to Infogest protocol and characterization of gastric-phase products
Аутори: Prodić, Ivana N.  ; Smiljanić, Katarina  ; Mihailović, Jelena D.  ; Karin Hoffman Sommergruber; Ćirković Veličković, Tanja D.  
Година: 2019
Публикација: Abstract Book of the 1st FoodEnTwin Workshop “Food and Environmental -Omics”, Belgrade, June 20-21, 2019
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Hemijski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7220-099-7 Претражи идентификатор
Колација: br. 25 str. 25-25
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/775
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5721
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/156569
Пројекат: Молекуларне особине и модификације неких респираторних и нутритивних алергена
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718.
Serbian Academy of Sciences and Arts Project F-26.
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца