Резултати
еНаука >
Резултати >
Incorporation of essential oils into pumpkin oil cake-based materials in order to improve their properties and reduce water sensitivity
Назив: | Incorporation of essential oils into pumpkin oil cake-based materials in order to improve their properties and reduce water sensitivity | Аутори: | Bulut, Sandra ; Popović, Senka ; Hromiš, Nevena ; Šuput, Danijela ; Adamovic, Dušan ; Lazić, Vera | Година: | 2020 | Публикација: | Chemical Industry | ISSN: | 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Belgrade: Association of the Chemical Engineers of Serbia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 74 br. 5 str. 313-325 | DOI: | 10.2298/hemind200622026b | WoS-ID: | 000587789800004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85096908787 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/163868 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.