Резултати

еНаука >  Резултати >  Incorporation of essential oils into pumpkin oil cake-based materials in order to improve their properties and reduce water sensitivity
Назив: Incorporation of essential oils into pumpkin oil cake-based materials in order to improve their properties and reduce water sensitivity
Аутори: Bulut, Sandra  ; Popović, Senka  ; Hromiš, Nevena  ; Šuput, Danijela  ; Adamovic, Dušan  ; Lazić, Vera 
Година: 2020
Публикација: Chemical Industry
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade: Association of the Chemical Engineers of Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 74 br. 5 str. 313-325
DOI: 10.2298/hemind200622026b
WoS-ID: 000587789800004
Scopus-ID: 2-s2.0-85096908787
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/163868
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.