Резултати

еНаука >  Резултати >  Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese)
Назив: Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese)
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Jakovljević, Violeta  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Kragujevac Journal of Science
ISSN: 1450-9636 Kragujevac Journal of Science
Издавач: Kragujevac Journal of Science
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 42 str. 123-134
DOI: 10.5937/kgjsci2042123m
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13307
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33366281#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/164235
Пројекат: This work was supported by the Serbian Ministry of Education, Science and Technological Development (Agreement No. 451-03-2824/2019-14/2).
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца