Резултати

еНаука >  Резултати >  Challenges in determination of rheological properties of wheat dough supplemented with industrial by-products: carob pod flour and sugar beet fibers
Назив: Challenges in determination of rheological properties of wheat dough supplemented with industrial by-products: carob pod flour and sugar beet fibers
Аутори: Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Maravić, Nikola  ; Smole Možina, Sonja; Luskar, Lucija; Luković, Jadranka  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Measurement and Characterization
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 1 str. 914-922
DOI: 10.1007/s11694-020-00686-9
WoS-ID: 000577240700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85092585816
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/166725
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=115760&source=eNauka&language=en
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20561
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.