Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of genotype on dressing percentage and tissue content of beef carcasses
Назив: The effect of genotype on dressing percentage and tissue content of beef carcasses
Uticaj genotipa na randman i sadržaj tkiva u junećim trupovima
Аутори: Ostojić Andrić, Dušica  ; Bogdanović, Vladan  ; Aleksić, S.  ; Petrović, Milan M.; Miščević, Branislav ; Pantelić, Vlada  ; Josipović, Slavko
Година: 2007
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 5-6-2 str. 17-23
DOI: 10.2298/BAH0702017O
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/167938
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/113
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1413
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/156185100#izum.si
Пројекат: Ministry of Science, Republic of Serbia, no. TR-6887B
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца