Резултати
еНаука >
Резултати >
How to increase production of beef, lamb and pork in Serbia for domestic market and export
Назив: | How to increase production of beef, lamb and pork in Serbia for domestic market and export Kako u Srbiji povećati proizvodnju junećeg, jagnjećeg i svinjskog mesa namenjenog domaćim potrebama i izvozu |
Аутори: | Petrović, Milan M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 br. 3 str. 293-303 | DOI: | 10.2298/BAH1103293P | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/292 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/168004 |
Пројекат: | Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |