Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of residual substance in carp meat
Назив: Content of residual substance in carp meat
Аутори: Vidović, Bojana R.  ; Ćirković, Miroslav ; Ljubojević, Dragana  
Година: 2010
Публикација: Book of abstracts, 21. Savetovanje veterinara Srbije
Издавач: Fakultet veterinarske medicine Beograd, Srpsko veterinarsko društvo, Republika Srbija, Zlatibor
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83115-17-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 278-279
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/174395
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.