Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Med kao sastojak ishrane u hotelijerstvu i ugostiteljstvu
Naziv: Med kao sastojak ishrane u hotelijerstvu i ugostiteljstvu
Autori: J. Popov-Raljic; Blešić, Ivana V.  ; Laličić Petronijević, Jovanka G.  ; V. Popov; Portić, Milijanko J.; V. Đurić
Godina: 2012
Publikacija: XII kongres o ishrani sa međunarodnim učešćem, Ishranom do zdravlja u XXI veku
Izdavač: Beograd
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-909633-2-4 Pretraži identifikator
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/177744
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.