Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of Different Defoliation Timings on Quality and Phenolic Composition of the Wines Produced from the Serbian Autochthonous Variety Prokupac (Vitis vinifera L.)
Назив: Influence of Different Defoliation Timings on Quality and Phenolic Composition of the Wines Produced from the Serbian Autochthonous Variety Prokupac (Vitis vinifera L.)
Аутори: Ćirković, Dušica; Matijašević, Saša  ; Ćirković, Bratislav  ; Laketić, Darko  ; Jovanović, Zoran  ; Kostić, Boban; Bešlić, Zoran  ; Sredojević, Milica  ; Tešić, Živoslav ; Banjanac, Tijana  ;
Година: 2022
Публикација: Horticulturae
ISSN: 2311-7524 Horticulturae Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI AG
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 4 str. 296
DOI: 10.3390/horticulturae8040296
WoS-ID: 000785672500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85128345126
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4959
https://www.mdpi.com/2311-7524/8/4/296
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5317
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6070
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/182445
URL: https://www.mdpi.com/2311-7524/8/4/296
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo) (RS-200288)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца