Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of Origanum heracleoticum L. essential oil on reduction of Staphylococcus aureus using broth model media
Назив: Influence of Origanum heracleoticum L. essential oil on reduction of Staphylococcus aureus using broth model media
Аутори: Dragana Plavšić  ; Ivana Čabarkapa  ; Bojana Kokić  ; Jovanka Lević  ; Slavica Sredanović ; Sava Pavkov; Ana Varga  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food, Proceedings
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 220-224
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/182541
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
http://cefood2012.rs/en/home-page
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.