Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of Origanum heracleoticum L. essential oil on reduction of Staphylococcus aureus using broth model media
Назив: | Influence of Origanum heracleoticum L. essential oil on reduction of Staphylococcus aureus using broth model media | Аутори: | Dragana Plavšić ; Ivana Čabarkapa ; Bojana Kokić ; Jovanka Lević ; Slavica Sredanović ; Sava Pavkov; Ana Varga | Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food, Proceedings | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 220-224 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/182541 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf http://cefood2012.rs/en/home-page |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.