Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Investigation of the effect of specific activity of 137Cs in the production of cheese from mountain Golija
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv ![]() | Investigation of the effect of specific activity of 137Cs in the production of cheese from mountain Golija | Autori: | Vićentijević, Mihajlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2012 | Publikacija: | Romanian Biotechnological Letters | ISSN: | 1224-5984![]() ![]() |
Izdavač: | Ars Docendi, Bucharest | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 17 br. 2 str. 7065-7072 | WoS-ID: | 000303544200003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84865159608 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185674 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/192 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/877 |
URL: | https://ebooks.unibuc.ro/biologie/RBL/rbl2vol17/3.pdf ebooks.unibuc.ro/biologie/RBL/rbl2vol17/3.pdf http://www.rombio.eu/archives.htm |
Projekat: | Standardizacija tehnološkog postupka tradicionalne proizvodnje golijskog sira primenom autohtonih bakterija mlečne kiseline u cilju zaštite geografskih oznaka porekla (RS-20111) | M-kategorija: | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.