Резултати
еНаука >
Резултати >
Elemental analysis of culinary herbs and spices by ICP OES: classification by chemometrics
Назив: | Elemental analysis of culinary herbs and spices by ICP OES: classification by chemometrics | Аутори: | Pavlović, Aleksandra ; Mrmošanin, Jelena M. ; Jovanović, Snežana ; Mitić, Snežana S.; Tošić, Snežana B. ; Krstić, Jovana N.; Stojanović, Gordana | Година: | 2020 | Публикација: | Studia Universitatis Babeș-Bolyai Chemia | ISSN: | 1224-7154 Studia Universitatis Babes-Bolyai. Ser. Chemia Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 65 br. 2 str. 69-83 | DOI: | 10.24193/subbchem.2020.2.06 | WoS-ID: | 000560027700006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85090742521 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/188802 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.