Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibilities for the use of goat meat in the production of traditional sucuk
Назив: Possibilities for the use of goat meat in the production of traditional sucuk
Mogućnost upotrebe kozjeg mesa u proizvodnji tradicionalnog sudžuka
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Perunović, Marija; Živković, Dušan  ; Žujović, Miroslav
Година: 2011
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 4 str. 1489-1497
DOI: 10.2298/BAH1104489S
VBS COBISS: 42595087
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189746
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2545
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/261
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца