Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chilling
Назив: Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chilling
Promene u fizičko-hemijskim karakteristikama junećeg mesa tokom 14 dana hlađenja
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Petričević, M.  ; Živković, D.  ; Petrović, Milan M.  ; Ostojić-Andrić, Dušica  ; Aleksić, S.  ; Stajić, Slaviša  
Година: 2012
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institut za stočarstvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 28 br. 1 str. 77-85
DOI: 10.2298/BAH1201077S
VBS COBISS: 42058511
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/348
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189764
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2843
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/42058511#izum.si
Пројекат: Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

8
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца