Резултати
еНаука >
Резултати >
Differences in fatty acid composition of meat between naked neck and two commercial broiler chicken breeds
Назив: | Differences in fatty acid composition of meat between naked neck and two commercial broiler chicken breeds Razlike u masno kiselinskom sastavu mesa između gološijana i dva komercijalna hibrida pilića |
Аутори: | Pavlovski, Zlatica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 29 br. 3 str. 467-476 | DOI: | 10.2298/BAH1303467P | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189841 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/400 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/44500495#izum.si |
Пројекат: | Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033) | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |