Резултати
еНаука >
Резултати >
Biochemical characteristics of Streptococcus suis strains isolated from healthy and deceased pigs

Назив: | Biochemical characteristics of Streptococcus suis strains isolated from healthy and deceased pigs Biohemijske karakteristike sojeva Streptococcus suis izolovanih iz zdravih i obolelih svinja |
Аутори: | Stanojković, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 30 br. 4 str. 699-704 | DOI: | 10.2298/BAH1404699S | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189882 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/420 |
Пројекат: | Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |