Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in chemical and physicochemical characteristics during the production of traditional Sremska sausage
Назив: Changes in chemical and physicochemical characteristics during the production of traditional Sremska sausage
Promene hemijskih i fizičko-hemijskih karakteristika tokom proizvodnje tradicionalne Sremske kobasice
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Parunović, Nenad  ; Petrović, M.  ; Radović, Čedomir  ; Lilić, Slobodan  ; Stajić, Slaviša  ; Gogić, Marija  
Година: 2014
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institut za stočarstvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 30 br. 4 str. 705-715
DOI: 10.2298/BAH1404705S
VBS COBISS: 46386447
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3596
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/46386447#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189883
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/419
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца