Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of dietary protein level and length of fattening period on dressing percentage and carcass conformation in broiler chickens
Назив: Effect of dietary protein level and length of fattening period on dressing percentage and carcass conformation in broiler chickens
Uticaj nivoa proteina u hrani i dužine trajanja tova na randman i mere konformacije trupova pilića
Аутори: Dosković, Vladimir  ; Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Škrbić, Zdenka  ; Đoković, Radojica  ; Rakonjac, Simeon  ; Petričević, Veselin  
Година: 2017
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 2 str. 211-219
DOI: 10.2298/BAH1702211D
VBS COBISS: 50373135
URI: http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=50373135
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/512
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189940
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20074
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50373135#izum.si
Пројекат: Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца