Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of dietary protein level and length of fattening period on dressing percentage and carcass conformation in broiler chickens
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of dietary protein level and length of fattening period on dressing percentage and carcass conformation in broiler chickens Uticaj nivoa proteina u hrani i dužine trajanja tova na randman i mere konformacije trupova pilića |
Аутори: | Dosković, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 33 br. 2 str. 211-219 | DOI: | 10.2298/BAH1702211D | VBS COBISS: | 50373135 | URI: | http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=50373135 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/512 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189940 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20074 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50373135#izum.si |
Пројекат: | Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |