Резултати

еНаука >  Резултати >  Blood parameters, carcass and meat quality of slaughter pigs with and without liver milk spots
Назив: Blood parameters, carcass and meat quality of slaughter pigs with and without liver milk spots
Hematološki parametri, kvalitet trupa i mesa zaklanih svinja sa i bez mlečnih pega na jetri
Аутори: Čobanović, Nikola  ; Vasilev, Dragan  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Teodorović, Vlado ; Janković, Ljiljana  ; Karabasil, Nedjeljko  
Година: 2017
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institut za stočarstvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 4 str. 397-407
DOI: 10.2298/BAH1704397C
VBS COBISS: 50385167
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1449
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50385167#izum.si
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=50385167
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189947
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца