Резултати
еНаука >
Резултати >
Blood parameters, carcass and meat quality of slaughter pigs with and without liver milk spots
Назив: | Blood parameters, carcass and meat quality of slaughter pigs with and without liver milk spots Hematološki parametri, kvalitet trupa i mesa zaklanih svinja sa i bez mlečnih pega na jetri |
Аутори: | Čobanović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institut za stočarstvo, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 33 br. 4 str. 397-407 | DOI: | 10.2298/BAH1704397C | VBS COBISS: | 50385167 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1449 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50385167#izum.si http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=50385167 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189947 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |