Results
Назив: | The quality of pork ham: Tissue yield depending on individual factors Kvalitet buta - prinos tkiva u butu u zavisnosti od pojedinih faktora |
Аутори: | Radović, Čedomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institut za stočarstvo, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 34 br. 4 str. 395-404 | DOI: | 10.2298/BAH1804395R | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/84993033#izum.si http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4858 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189968 |
Пројекат: | Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081) | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |