Results

еНаука >  Резултати >  The quality of pork ham: Tissue yield depending on individual factors
Назив: The quality of pork ham: Tissue yield depending on individual factors
Kvalitet buta - prinos tkiva u butu u zavisnosti od pojedinih faktora
Аутори: Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  ; Parunović, Nenad  ; Radojković, Dragan  ; Savić, Radomir  ; Stanojković, Aleksandar  ; Živković, Vladimir  
Година: 2018
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institut za stočarstvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 4 str. 395-404
DOI: 10.2298/BAH1804395R
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/84993033#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4858
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189968
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Altmetric
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons License