Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of marinating and vacuum packaging on sensory properties of chicken breast fillets
Назив: Effect of marinating and vacuum packaging on sensory properties of chicken breast fillets
Efekat mariniranja i pakovanja u vakuum na senzorske karakteristike pilećih fileta
Аутори: Glišić, Milica A.  ; Bošković, Marija D.  ; Đorđević, Jasna P.  ; Janjic, J.  ; Glamoclija, N.  ; Baltic, T.  
Година: 2019
Публикација: 24. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske/BIH, međunarodni naučni skup, Bijeljina 12-15. jun 2019
Издавач: Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-770-6-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 147-150
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2977
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/190752
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца