Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of marinating and vacuum packaging on sensory properties of chicken breast fillets
Назив: | Effect of marinating and vacuum packaging on sensory properties of chicken breast fillets Efekat mariniranja i pakovanja u vakuum na senzorske karakteristike pilećih fileta |
Аутори: | Glišić, Milica A. ; Bošković, Marija D. ; Đorđević, Jasna P. ; Janjic, J. ; Glamoclija, N. ; Baltic, T. | Година: | 2019 | Публикација: | 24. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske/BIH, međunarodni naučni skup, Bijeljina 12-15. jun 2019 | Издавач: | Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-770-6-3 Претражи идентификатор | Колација: | str. 147-150 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2977 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/190752 |
Пројекат: | Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |