Резултати
еНаука >
Резултати >
Composition investigation of the sunflower seed of the latest NS confectionary hybrids

Назив: | Composition investigation of the sunflower seed of the latest NS confectionary hybrids | Аутори: | Romanić, Ranko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of Proceedings, Green Room Sessions 2018 International GEA (Geo Eco-Eco Agro) Conference, 1-3 November 2018, Podgorica, Montenegro | Издавач: | Nikšić : University of Montenegro, Faculty of Philosophy | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9940-694-09-8![]() ![]() |
Колација: | str. 68-72 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2743 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193881 |
Пројекат: | Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014) Razvoj novih sorti i poboljšanje tehnologija proizvodnje uljanih biljnih vrsta za različite namene (RS-31025) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |