Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Techno-functional properties of three dietary fibers used in the meat processing industry
Naziv: Techno-functional properties of three dietary fibers used in the meat processing industry
Autori: Stanišić, Nikola  ; Mujović, Milo; Stajić, Slaviša  ; Petričević, Maja  ; Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  ; Stanojković, Aleksandar  
Godina: 2021
Publikacija: 13th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production, October 6-8
Izdavač: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-82431-77-0 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 252-262
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/779
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194127
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca