Резултати

еНаука >  Резултати >  Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Назив: Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Jakovljević, Violeta  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Acta agriculturae Serbica
ISSN: 0354-9542 Acta agriculturae Serbica
Издавач: University of Kragujevac - Faculty of Agronomy, Čačak
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 50 str. 165-169
DOI: 10.5937/aaser2050165g
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/9754
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/195420
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/29071113#izum.si
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200122 (Univerzitet u Kragujevcu, Prirodno-matematički fakultet)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца