Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant and sensorial properties of polyfloral honey with dried apricots after one year of storage
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant and sensorial properties of polyfloral honey with dried apricots after one year of storage | Аутори: | Vulić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Chemistry | ISSN: | 2090-9063![]() ![]() |
Издавач: | Hindawi Publishing Corporation | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2015 str. 1-7 | DOI: | 10.1155/2015/858049 | WoS-ID: | 000351408000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84924546224 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6161 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/196031 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.