Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and sensorial properties of polyfloral honey with dried apricots after one year of storage
Назив: Antioxidant and sensorial properties of polyfloral honey with dried apricots after one year of storage
Аутори: Vulić, Jelena  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Ćetković, Gordana  ; Đilas, Sonja ; Tumbas Šaponjac, Vesna  
Година: 2015
Публикација: Journal of Chemistry
ISSN: 2090-9063 Journal of Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Hindawi Publishing Corporation
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2015 str. 1-7
DOI: 10.1155/2015/858049
WoS-ID: 000351408000001
Scopus-ID: 2-s2.0-84924546224
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6161
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/196031
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
3
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.