Резултати

еНаука >  Резултати >  Structure and quality local cuisine in a recognizable serbian regional hospitality facilities
Назив: Structure and quality local cuisine in a recognizable serbian regional hospitality facilities
Аутори: Tešanović, Dragan  ; Vićić S.; Kalenjuk B.  
Година: 2010
Публикација: The Second International Scientific Expert Conference, Quality and innovation in tourism and catering, The Second International Scientific Expert Conference, Quality and innovation in tourism and catering, Bled, Slovenia, 2010, 11.02.-12.02., No 2
Издавач: Vocational College for Catering and Tourism Bled, Bled, Slovenija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-6677-08-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 515-526
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/196832
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=27588&source=eNauka&language=en
http://www.vgs-bled.si/phocadownload/doku/Scientific_papers-Znanstveni_prispevki_Bled_2010.pdf
URL: http://www.vgs-bled.si/phocadownload/doku/Scientific_papers-Znanstveni_prispevki_Bled_2010.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.