Резултати

еНаука >  Резултати >  Selection of Lactobacillus strains for improvement of antioxidant activity of different soy, whey and milk protein substrates
Назив: Selection of Lactobacillus strains for improvement of antioxidant activity of different soy, whey and milk protein substrates
Аутори: Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja  ; Borić, Milka; Zarić, Danica  ; Arsić, Slavica  ; Rakin, M.  
Година: 2016
Публикација: Journal of Hygienic Engineering and Design
ISSN: 1857-8489 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 str. 64-69
Scopus-ID: 2-s2.0-85010876761
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3157
http://repository.iep.bg.ac.rs/219/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206300
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

8
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.