Резултати
еНаука >
Резултати >
Selection of Lactobacillus strains for improvement of antioxidant activity of different soy, whey and milk protein substrates
Назив: | Selection of Lactobacillus strains for improvement of antioxidant activity of different soy, whey and milk protein substrates | Аутори: | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ; Borić, Milka; Zarić, Danica ; Arsić, Slavica ; Rakin, M. | Година: | 2016 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 str. 64-69 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85010876761 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3157 http://repository.iep.bg.ac.rs/219/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206300 |
Пројекат: | Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
8
SCOPUSTM
SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.