Резултати

еНаука >  Резултати >  Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration process
Назив: Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration process
Аутори: Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Pejić, Danijela  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  
Година: 2012
Публикација: Regional Biophysics Conference 2012
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of biology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-904161-1-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 86-88
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208270
URL: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3541577/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.