Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparative study on the fatty acid profile of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Назив: A comparative study on the fatty acid profile of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Аутори: Popović, Sanja  ; Čolović, Dušica  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Kostadinović, Ljiljana 
Година: 2015
Публикација: Proceedings of the 4th International Congress "New Perspective and Challenges of Sustainable Livestock Production"
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun, Serbia, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-71-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 623-629
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212761
URL: http://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2015/12/Proceedings-2015-2.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.