Резултати
еНаука >
Резултати >
A comparative study on the fatty acid profile of three Serbian traditional dry-fermented sausages
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | A comparative study on the fatty acid profile of three Serbian traditional dry-fermented sausages | Аутори: | Popović, Sanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings of the 4th International Congress "New Perspective and Challenges of Sustainable Livestock Production" | Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun, Serbia, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-71-8![]() ![]() |
Колација: | str. 623-629 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212761 | URL: | http://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2015/12/Proceedings-2015-2.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.