Rezultati

eNauka >  Rezultati >  A comparative study on the fatty acid profile of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Naziv: A comparative study on the fatty acid profile of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Autori: Popović, Sanja  ; Čolović, Dušica  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Kostadinović, Ljiljana 
Godina: 2015
Publikacija: Proceedings of the 4th International Congress "New Perspective and Challenges of Sustainable Livestock Production"
Izdavač: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun, Serbia, Beograd, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-82431-71-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 623-629
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212761
URL: http://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2015/12/Proceedings-2015-2.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.