Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of extraction solvent and maturity stage on antioxidant capacity of fruits of sweet cherry
Назив: | The influence of extraction solvent and maturity stage on antioxidant capacity of fruits of sweet cherry | Аутори: | PeićTukuljac, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Serbian Biochemical Society Conference with international participation | Издавач: | Faculty of Chemistry, Serbian Biochemical Society, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7220-096-6![]() ![]() |
Колација: | str. 167-168 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213916 | URL: | http://www.bds.org.rs/download/VIII_SBS_Conference_Proceedings_2018.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.