Резултати

еНаука >  Резултати >  Reduction of tenuazonic acid in wheat during processing
Назив: Reduction of tenuazonic acid in wheat during processing
Аутори: Janić Hajnal, Elizabet  ; Mastilović, Jasna  ; Orčić, Dejan  ; Bagi, Ferenc  ; Kos, Jovana  ; Budakov, Dragana  ; Torbica, Aleksandra  
Година: 2017
Публикација: Book of abstracts of the 9th International Congress "Flour-Bread '17" and the 11th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '17", Opatija, Croatia
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek : Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 9-9
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216305
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.