Резултати

еНаука >  Резултати >  Egg yolk lipid modifications by fat supplemented diets of laying hens
Назив: Egg yolk lipid modifications by fat supplemented diets of laying hens
Аутори: Hodžić, Aida; Hamamdžić, Muhidin; Gagić, Ajla; Mihaljević, Milena; Krnić, Josip; Vegara, Mensur; Baltić, Milan Ž. ; Trajković, Svetlana; Kadrić, Mirsad; Pašić-Juhas, Eva
Година: 2005
Публикација: Acta veterinaria
ISSN: 0567-8315 Acta Veterinaria, Beograd Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 1 str. 41-51
DOI: 10.2298/AVB0501041H
WoS-ID: 000228391600005
Scopus-ID: 2-s2.0-17844374840
VBS COBISS: 142648332
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216362
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=142648332
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4312
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/142648332#izum.si
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

5
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.