Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Tehnologija čokolade i kakao proizvoda: praktikum
Naziv: Tehnologija čokolade i kakao proizvoda: praktikum
Autori: Petković, Marko  
Godina: 2020
Izdavač: Čačak : Agronomski fakultet, Univerzitet u Kragujevcu
Tip rezultata: Udžbenik
ISBN: 978-86-87611-79-5 Pretraži identifikator
VBS COBISS: 21456393
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/21456393#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19686
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216535
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marko
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.