Резултати
еНаука >
Резултати >
Intensive genetic selection and meat quality concerns in the modern broiler industry
Назив: | Intensive genetic selection and meat quality concerns in the modern broiler industry | Аутори: | Rajčić, Antonija; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021) | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Издавач: | Iop Publishing Ltd, Bristol | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012077-012077 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012077 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120439112 | URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:175 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2250 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/221063 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |