Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Selected Red Fruits | Autori: | Dejan Prvulović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2019 | Publikacija: | Zbornik radova - XXIV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 15-16. mart 2019. godine | Izdavač: | Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet | Tip rezultata: | Konferencijski rad | Kolacija: | str. 491-496-496 | VBS COBISS: | 17880585 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/17880585#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223975 |
Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.