Резултати

еНаука >  Резултати >  Estimation of changes in riboflavin content in pasteurized and UHT cow milk during refrigerated storage
Назив: Estimation of changes in riboflavin content in pasteurized and UHT cow milk during refrigerated storage
Аутори: Sunarić, Slavica  ; Denić, Marko  ; Kocić, Gordana  ; Trutić, Nataša 
Година: 2011
Публикација: 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology
Издавач: Tehnološki fakultet Novi Sad, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-93-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 72-72
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/227828
URL: http://www.ftevents2011.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.