Резултати
еНаука >
Резултати >
Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti
Назив: | Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti | Аутори: | Arsovski, Slavko M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | KVALITET I KONKURENTNOST ( Quality and Competitiveness ) | Издавач: | Centar za kvalitet, Mašinski fakultet Kragujevac, Univerzitet u Kragujevcu i Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-86-86663-53-5![]() ![]() |
Колација: | str. 11-24 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228431 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.