Резултати

еНаука >  Резултати >  Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti
Назив: Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti
Аутори: Arsovski, Slavko M. ; Z. Arsovski; Stefanović, Miladin Ž.  ; Nikezić, Srđan I.  
Година: 2010
Публикација: KVALITET I KONKURENTNOST ( Quality and Competitiveness )
Издавач: Centar za kvalitet, Mašinski fakultet Kragujevac, Univerzitet u Kragujevcu i Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-86-86663-53-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 11-24
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228431
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.