Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity in different morphological fractions of some cereal grains
Назив: Antioxidant activity in different morphological fractions of some cereal grains
Antioksidativna aktivnost različitih morfoloških frakcija zrna nekih cerealija
Аутори: Šiler-Marinković, Slavica ; Dimitrijević-Branković, Suzana  ; Ðorđević, Tijana M.
Година: 2017
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 2 str. 17-23
DOI: 10.5937/HraIsh1702017Q
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3521
https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/392
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233968
Пројекат: Primena biotehnoloških metoda u održivom iskorišćenju nus-proizvoda agroindustrije (RS-31035)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.