Rezultati

eNauka >  Rezultati >  FATTY ACIDS PROFILES, CHOLESTEROL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED DRY 'SREMSKA SAUSAGES MADE OF PORK MEAT FROM VARIOUS BREEDS
Naziv: FATTY ACIDS PROFILES, CHOLESTEROL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED DRY 'SREMSKA SAUSAGES MADE OF PORK MEAT FROM VARIOUS BREEDS
Autori: Parunović, Nenad  ; Petrović, Milica  ; Radović, Čedomir  ; Savić, Radomir  ; Đorđević, Vesna  ; Lakićević, Brankica  ; Petrović, Zoran  
Godina: 2015
Publikacija: 61st International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST)
Izdavač: 61st International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST), Francuska, Clermont-Ferrand, France
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: str. 1-4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234432
URL: http://www.researchgate.net/publication/282704712_FATTY_ACIDS_PROFILES_CHOLESTEROL_CONTENT_AND_SENSORY_PROPERTIES_OF_FERMENTED_DRY__SREMSKA__SAUSAGES_MADE_OF_PORK_MEAT_FROM_VARIOUS_BREEDS
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.