Резултати

еНаука >  Резултати >  Basic parameters of the quality of fresh meat of different types of freshwater fish
Назив: Basic parameters of the quality of fresh meat of different types of freshwater fish
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Marković, Goran ; Mašković, Pavle  ; Miletić, Nemanja  ; Vučićević, Dušan
Година: 2017
Публикација: Acta agriculturae Serbica
ISSN: 0354-9542 Acta agriculturae Serbica Претражи идентификатор
Издавач: Čačak : Faculty of Agronomy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 22 br. 44 str. 47-55
DOI: 10.5937/aaser1743047k
VBS COBISS: 250159372
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/250159372#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/238521
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19836
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.