Резултати
еНаука >
Резултати >
Basic parameters of the quality of fresh meat of different types of freshwater fish
Назив: | Basic parameters of the quality of fresh meat of different types of freshwater fish | Аутори: | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Acta agriculturae Serbica | ISSN: | 0354-9542![]() ![]() |
Издавач: | Čačak : Faculty of Agronomy | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 22 br. 44 str. 47-55 | DOI: | 10.5937/aaser1743047k | VBS COBISS: | 250159372 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/250159372#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/238521 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19836 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.