Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of the use of formic acid in different doses as the conserving in Lucerne ensiling
Назив: | Effects of the use of formic acid in different doses as the conserving in Lucerne ensiling Efekti upotrebe različitih doza mravlje kiseline kao konzervansa pri siliranju lucerke |
Аутори: | Djordjević, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2005 | Публикација: | Journal of Agricultural Sciences (Belgrade) | ISSN: | 1450-8109![]() ![]() |
Издавач: | Belgrade : Faculty of Agriculture Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. 2 str. 123-129 | DOI: | 10.2298/JAS0502123D | VBS COBISS: | 128518924 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/128518924#izum.si http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/911 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244320 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |