Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of the use of formic acid in different doses as the conserving in Lucerne ensiling
Назив: Effects of the use of formic acid in different doses as the conserving in Lucerne ensiling
Efekti upotrebe različitih doza mravlje kiseline kao konzervansa pri siliranju lucerke
Аутори: Djordjević, Nenad  ; Grubić, Goran ; Popović, Zoran  
Година: 2005
Публикација: Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Faculty of Agriculture
Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 2 str. 123-129
DOI: 10.2298/JAS0502123D
VBS COBISS: 128518924
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/128518924#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/911
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244320
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца