Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different coagulation agents and added water on milk serum refraction index
Назив: Effect of different coagulation agents and added water on milk serum refraction index
Uticaj različitih koagulanata i dodate vode na indeks refrakcije mlečnog seruma
Аутори: Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  ; Denin, Jelena D.; Vukićević, Danijela M.
Година: 2000
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 3-4 str. 52-57
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246879
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/226
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.